Goed voor Ogen sapje

Goed voor Ogen oranje paprika sap

De oranje paprika slowjuice is 100% puur, vers en onbewerkt. En bevat een brede en unieke mix van 8 groenten, kruiden en fruit. Waaronder 35% oranje paprika. Het Goed voor Ogen drankje is zonder toevoegingen of bewerkingen en met de hand langzaam koudgeperst. Dit zorgt ervoor dat het reinigend werkt en boordevol essentiële vitaminen, mineralen en antioxidanten zit. En van deze stoffen is bekend dat ze heel Goed voor Ogen zijn.

Wat is slowjuice?

Slowjuice is sap wat ambachtelijk en langzaam wordt koudgeperst. Waardoor er bijna geen voedingsstoffen verloren gaan. Bovendien zijn de vitaminen, mineralen en enzymen zo goed als direct door je lichaamscellen opneembaar. Het sap is daarnaast zonder toevoegingen of andere bewerkingen. Het wordt ook niet verhit (pasteuriseren) voor een langere houdbaarheidsdatum. Het sap wordt na de persing direct ingevroren.

Groentesappen zoals het Goed voor Ogen oranje paprikasapje zijn heel zuiverend. En een beetje kruiden en fruit maken het ook nog eens heel erg lekker.

Eén flesje gelijk aan 1 kilo groente & fruit?

Na het eten van één kilo groente & fruit neemt je lichaam net zoveel voedingswaarden op, als uit één flesje Frecious Goed voor Ogen slowjuice (200ml). Er zit geen kilo groente & fruit in één flesje, maar de voedingstoffen zitten vrij opneembaar in het sap. Zodat je lichaam het direct opneemt.

De Goed voor Ogen paprikasap is verkrijgbaar bij uw Goed voor Ogen opticien , vraag ernaar!