Ondersteuning bij voeding voor de gezondheid van uw ogen

09-05-2018 Ondersteuning bij voeding voor de gezondheid van uw ogen

Als we niet slapen, gebruiken we onze ogen bijna continue. Het proces van zien en beleven is een machtig proces in het menselijk lichaam. Daarom ondersteunen we graag de conditie van onze ogen. Door ze af en toe te sluiten, gezond te eten en niet te roken.

 

Sanatears

Voor wie wat extra’s wil doen, is er Sanatears. Sanatears bestaat uit 2 afzonderlijke componenten met Omega 3 vetzuren. Zo bevat de ene capsule in de Sanatears verpakking hoogwaardige Omega 3 visolie met een bijzonder zuivere kwaliteit en een hoog gehalte aan EPA & DHA. De andere capsule bevat bio-organische lijnzaadolie, een bron van ALA (alfa Linoleenzuur). Airconditioning, beeldschermen en UV licht, onze ogen hebben heel wat te verduren op een dag. Met Sanatears ondersteunt u de conditie van uw ogen* omdat er Omega 3 met DHA in zit. Sanatears, ondersteuning van binnenuit!

*Sanatears bevat 250 mg DHA dat bij dagelijkse inname de conditie van het oog ondersteunt.

Macupro

Een gezonde oogfunctie is belangrijk

Parijs, Berlijn, Pisa… een gezonde oogfunctie is belangrijk voor 50-plussers, die wat willen zien van de wereld. Maar ook thuis bij het lezen of tv-kijken en op straat in het verkeer zijn onze ogen van groot belang. Gelukkig kunt u zelf veel doen om bij te dragen aan het behoud van uw normale gezichtsvermogen en om uw immuunsysteem te ondersteunen. Niet roken bijvoorbeeld en eten volgens een gevarieerd en evenwichtig voedingspatroon.

Hoe zit het precies?

Het oog is een ingenieus instrument, dat bestaat uit verschillende onderdelen met een specifieke taak. Samen zorgen ze ervoor dat wij kunnen zien. Licht valt in het oog en passeert het transparante hoornvlies. Via de pupil bereikt het licht het binnenste deel van het oog. De lichtbundels bereiken via de natuurlijke lens het netvlies. De cellen van het netvlies zetten het licht om naar elektrische prikkels. Via de oogzenuw bereiken deze de hersenen, die ervoor zorgen dat wij het beeld waarnemen.

 

Het begint met gevarieerd eten

Een rijk en gevarieerd voedingspatroon draagt door zink bij aan de gezondheid van uw ogen en door Vitamine C aan uw immuunsysteem.

 

Gezond eten klinkt mooi, maar is niet altijd makkelijk

Bladgroentes, gekleurde groente, fruit, vette vis… en dat allemaal in de juiste hoeveelheden en verhoudingen.

 

Het gemak van Macupro®

Macupro is een oogformule met zink en vitamines. Macupro ondersteunt met zink de conditie van het oog en met vitamine C het immuunsysteem. Verder bevat Macupro ook luteïne, zeaxanthine, vitamine E en koper. Daarmee is het ook een waardevolle aanvulling op uw dagelijkse voeding.

 

Voedingssupplement met o.a. zink en vitamine C

Gezond en gevarieerd eten is goed voor uw ogen, maar in de praktijk van alledag niet altijd even eenvoudig. Macupro bevat onder andere zink en vitamine C en is een waardevolle aanvulling op uw dagelijkse maaltijden.