Wat is Goed voor Ogen?

Goed voor Ogen is een informatie platform over zorgen voor je ogen en oogproducten met als rode draad: dat door ‘gezonde voeding voor ogen’ je ogen veel langer vitaler en gezonder blijven. Sommige groenten en andere producten hebben bepaalde antioxidanten, vitamines en mineralen die Goed voor Ogen zijn. En werken als bouwsteen of beschermer van het weefsel in en rond de ogen.

Gezonde voeding

Daarom maken wij wekelijks lekkere gerechten, die Goed voor Ogen zijn. Deze gerechten helpen u ogen gezond te houden. Ze bevatten door bewuste productkeuze die vitamines, antioxidanten en mineralen. En zorgen daardoor dat bepaalde oogziektes, zoals staar en macula degeneratie, voorkomen of vertraagd kunnen worden. Zodat u zo lang mogelijk een optimaal zicht hebt.

Brillen en contactlenzen

Natuurlijk zijn niet alle oogproblemen op te lossen met gezonde voeding. Soms is een bril of contactlenzen de enige oplossing. Dan is het natuurlijk belangrijk om dan de goede glazen of contactlenzen te kiezen. Waar u dan op moet letten vertellen wij u uitgebreid, zodat u verzekerd bent van de juiste keuze.

Trends en ontwikkelingen

Naast gezondheid informeren wij u over nieuwe technieken en oogbehandelingen. Denk hierbij aan ooglaserbehandelingen, maar ook bijvoorbeeld aan de Google Glass. Wij vertellen u hoe de optiekbranche hierdoor verandert, en welke voordelen dit voor u heeft.

Maar ook houden wij u ook op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Zo kunt u bij ons terecht voor de laatste modetrends in brillen en zonnebrillen.

Goed voor Ogen opticiens

Op deze website vindt u veel informatie. Maar er zijn door heel Nederland en België ook opticiens verspreid die u verder kunnen helpen. Deze opticiens zijn aangesloten bij Goed voor Ogen. En kunnen u extra adviezen geven, en verder helpen. De Goed voor Ogen opticien in uw buurt vindt u hier >>

Bent u opticien?

Kijk hier wat Goed voor Ogen voor u kunt betekenen >>