Brilmode en ecologie

neubau Eyewear SEE & DO GOOD

Wat bedoelen we met SEE & DO GOOD? Ook wij willen het milieu met respect behandelen. Daarom zijn we steeds op zoek naar nieuwe manieren om milieubewuste oplossingen te integreren in de wereld van neubau eyewear.

Bij onze modellen Bob, Valerie en Dani gebruiken we voor het eerst het materiaal naturalPX. Twee derde van de grondstoffen voor dat materiaal zijn hernieuwbaar en van plantaardige herkomst. En het poetsdoekje bestaat uit gerecycleerde petflessen.

Wij willen ook projecten steunen ten voordele van het milieu. neubau eyewear gaat onder meer de aanplanting van bomen in Wenen steunen en samenwerken met een bijenreservaat in New York City. Alle informatie over ons motto SEE & DO GOOD en onze samenwerkingen vind je op neubau-eyewear.com

Neubeau - Ecologische brilmonturenNatural PX

is een geavanceerd, milieuvriendelijk polymeer dat we vanaf april 2017 gebruiken bij de productie van onze monturen. Het bestaat uit plantaardige en hernieuwbare grondstoffen: 65% van onze natural PX wordt namelijk gemaakt met olie uit de zaden van de boom.

Omdat we erg veel waarde hechten aan de hoge kwaliteit van onze producten, moet ook dit materiaal voldoen aan dezelfde uiterst strenge kwaliteitsnormen waar we om bekend staan: licht, superflexibel, stevig en zonder kleurbeperkingen. Alles is mogelijk, van rijke, diepe kleuren tot een transparante kristalheldere afwerking die levenslang meegaat. Dankzij dit vederlichte materiaal zit de bril erg comfortabel en voelen onze modellen aangenaam aan.

Bob, Valerie en Dani zetten alvast de toon.

Meer milieubewuste merken: