Gevulde portobello met doperwten en ricotta

Helpt het volgende voorkomen: , , ,
30 minuten
Dit recept bevat 215 Kcal en 16 gram koolhydraten

Het recept

30 minuten
Dit recept bevat 215 Kcal en 16 gram koolhydraten

Benodigdheden voor 4 personen


Bereidingswijze:

  1. Verwarm de oven op 200 graden en bekleed de bakplaat met bakpapier Maak de portobello ‘s schoon, en bestrijk ze met wat olijfolie
  2. Doe de doperwten in een pan, kook ze voor 2 minuten en giet ze af.
  3. Schep de ricotta in de portobello, bestrooi met peper en zout. En verdeel de doperwten eroverheen
  4. Rooster het brood krokant , verkruimel het en verdeel over de portobello. Besprenkel het geheel met wat olijfolie en zet de portobello ‘s voor 20 minuten in de oven
  5. Verdeel de rucola over de borden en leg de portobello erop, eet smakelijk

Goed voor Ogen: Dopertwen bevatten betacaroteen, luteine en vitamine C; Rucola bevat betacaroteen en luteine.

Laat ons weten wat je van dit recept vindt