Kabeljauw met kikkererwten en chorizo

30 minuten
Dit recept bevat 525 Kcal en 12 gram koolhydraten

Het recept

30 minuten
Dit recept bevat 525 Kcal en 12 gram koolhydraten

Benodigdheden voor 4 personen


Bereidingswijze:

  1. Doe de gesnipperde ui, knoflook en chorizo in een pan en bak dit tot de ui glazig wordt
  2. Voeg de paprika toe en bak verder tot deze zacht wordt
  3. Voeg de cherry tomaatjes, kikkererwten en paprikapoeder toe. Draai het vuur middelhoog en laat de stoof zachtjes pruttelen tot de tomaatjes uit elkaar vallen en de kikkererwten zacht zijn.
  4. Bak ondertussen in een andere pan de kabeljauwfilets in wat olie gaar. Breng de vis op smaak met peper en zout.
  5. Breng de stoof op smaak met peper en zout en schep op een bord. Leg de kabeljauwfilet erbij en maak het recept af met citroensap en verse peterselie.

Goed voor Ogen: Oranje paprika bevat zeaxanthine, luteine, vitamine C en E; Kikkererwten bevatten vitamine E, zink en selenium; Citroen bevat vitamine C ; Peterselie bevat betacaroteen, luteine en vitamine C.

Laat ons weten wat je van dit recept vindt