Tour de France spektakel 2017, weer van start

Het wielerseizoen van de grote rondes  met na de Giro d’Italia nu de Tour de France.

Wordt het weer een Nederlands feestje net zoals in de Giro met Tom Dumoulin. Het door Adidas Eyewear gesponsorde Movistar is met een in de breedte sterke selectie in de Tour de France aanwezig. En de kanshebber voor het geel:  Nairo Quintana is er bij. Naast natuurlijk de onze eigen kanshebbers Wouter Poels, Robert Gesink en  Bauke Mollema. Het wordt weer sport van de bovenste plank, met op elke aankomst bergop prachtige strijd tussen deze fietsheldenFace the race

Wat we in wielerwedstrijden zeker niet gaan missen zijn de sportbrillen die de renners gebruiken. Ten eerste moeten ze tegen een stootje kunnen, de ogen goed beschermen tegen UV maar ook tegen insecten en wind, want met die afdaalsnelheden is tranen heel vervelend en risicovol!
De brillen moeten onder alle omstandigheden blijven zitten, bij heftig zweten, bij regen, onder de helm niet knellen, goede (zonne) lenzen hebben want soms fiets je in de schaduw maar vaak ook in de zinderende zon! En als er een zweetbandje op de bril zit, om de parelende zweetdruppels tegen te houden en af te voeren zodat deze niet tegen de binnenkant van de glazen lopen of erger in de ogen, is dat helemaal een uitkomst.
De Movistar renners en begeleiders begrijpen dat als geen ander en hebben dit jaar gekozen voor de Zonyk Pro van Adidas Eyewear speciaal gespoten in hun eigen kleuren natuurlijk!

Zonyk Pro: keuze van de prof

De Adidas Zonyk Pro bril is ontworpen om atleten te bieden wat ze nodig hebben om het beste van zichzelf te kunnen geven. De bril is ontwikkeld met behulp van de input van topatleten uit verschillende sportdisciplines. Hierdoor is er een bril geproduceerd die niet alleen uitblinkt qua looks, maar zeker ook qua prestaties. Een van de voordelen van de bril is bijvoorbeeld het feit dat je bij alle weers- of lichtomstandigheden nog steeds van een perfect zicht kunt profiteren

Een must have voor elke (amateur)sporter!

Volg onze tweets op @GoedvoorOgen See better, be better

Meer sportitems: